Sagene bydel

Sagene bydel

Sagene er en rolig og fin bydel på østkanten. Dette er en bydel som passer godt for alle aldre. Det er alt fra småbarnsfamilier til studenter som bor her. Det er ikke noen tvil om at det er et hyggelig område med den flotte Sagene kirke som ruver sentralt. Det finnes også noen små butikker med klær og lignende for deg som ønsker dette i nærheten. Det er også en hel del matbutikker i bydelen slik at det alltid vil være kort vei til butikken. Ifølge Oslo Kommune bor det til sammen 42 000 innbyggere i denne bydelen.

Her finnes det meste

Dersom du er glad i bingo så finner du faktisk også dette på Sagene. Her er det alltid en del folk innom. Ellers er det en hel del kafeer for deg som liker å sette deg ned med en cappuccino. Vi finner også Sagene Lunsjbar nær Sagene kirke som er et populært sted. Det er til om med mange som reiser hit fra andre bydeler. De har en hyggelig atmosfære og god mat. Det er også utrolig hyggelig betjening på dette fine lunsj stedet. Det er absolutt verdt å ta en tur hit uansett om det er Sagene som er eller blir din bydel i Oslo.

Det skal sies at det ikke bare er Sagene selv som er del av Sagene bydel. Vi finner også hyggelige områder som Bjølsen, Sandaker og Torshov. Av disse stedene så er det nok Torshov som vil gi deg det største byfølelsen dersom det er det du ønsker. De andre tre er noe roligere områder. På Torshov finner man mange butikker samt restauranter, kafeer og barer. Det er et flott område med mye liv og røre. Det er alltid mennesker i gatene og dersom du skulle få lyst på en kebab så vil det ikke være langt til den nærmeste kebabsjappa.

Aktivt nærmiljø

For deg som ønsker å bo i nærheten av flotte treningsområder så er Sagene og Bjølsen perfekt. Vi finner Voldsløkka ganske sentralt på Bjølsen hvor det finnes idrettshaller, fotballbaner og løpebaner. Det er også lagt opp for amerikansk fotball på denne plassen dersom dette er noe du ønsker å bedrive. Med andre ord så er dette et flott sted for deg som vil være trene ute eller bare ta en tur i parken for å sole deg. På sommeren så er det også mulig å spille sandvolleyball på Voldsløkka. Sagene har også en fin gressbakke hvor man kan kose seg i solen med en liten piknik eller lignende. Denne gressbakken ligger rett ved akerselven som også er et treningssted for mange. Det er flott å jogge langs akerselven eller gå en tur med hunden.

Som du sikkert forstår så er Sagene bydel mer enn kun Sagene og det er et sted hvor alle kan finne noe som passer for dem. Som sagt så er Torshov stedet for deg som ønsker en skikkelig byfølelse. Dersom du ønsker et noe roligere tempo i flotte omgivelser så er kanskje Sagene, Bjølsen og Sandaker stedene for deg. Vi anbefaler deg å ta en liten tur for å besøk de ulike stedene slik at du får et enda bedre inntrykk av hvordan atmosfæren i de ulike områdene er og hvilke som passer best for deg og dine behov.